Моя сонячна країна - Україна

На землі великій є одна країна:

Гарна й неповторна, мила Україна.


8 лютого в 2-А класі, що працює за науково-педагогічним проектом "Інтелект України", відбулася година спілкування на тему "Моя сонячна країна - Україна".

Учням було цікава під часпроведення вікторини "Чи знаєш ти Україну?". Вони добре орієнтувалися при повторенні державних і народних символів.

Під час години спілкування школярі з інтересом брали участь у різних формах роботи: "Продовжте прислів'я", "Складіть вірш", бліц-турнір по народних казках "Розсипання".

/Files/images/2017/vihovna_vdkrita_tkach/DSCN7166.JPG

Найактивніші школярі виявили себе у вправі "Обери позицію", під час якої вони активно висловлювали думку про нашу державу в майбутньому.

Родзинкою виховного заходу став відеоролик "Моя країна - Україна". Учні з захопленням переглянули його, де здавалося б такі відомі речі подано за допомогою пластиліну.

На завершення було запропоновано завдання "Побажай Україні". Разом з учителем другокласники посадили "символічну квітку" на карту України. Головним бажанням було бачити Україну в мирі. Діти емоційно з танцювальними рухами виповнили пісню "Як у нас на Україні".

Подібні години спілкування виховують почуття патріотизму та любові до рідного краю у школярів.

/Files/images/2017/vihovna_vdkrita_tkach/DSCN7190.JPG

/Files/images/2017/vihovna_vdkrita_tkach/DSCN7225.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 147

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.