Успішний старт проекту «Open for teens»

UKRSIBBANKBNPParibas Group став партнером старту освітнього проекту «OPENFORTEENS» «Центру «Розвиток КСВ»». Протягом листопада підлітки з усієї країни змогли дізнатися більше про банківську сферу та поставити свої запитання топ-менеджерам міжнародного банку. Автори найцікавіших запитань запрошені на особисту зустріч з топ-менеджером.

Мета проекту «OPENFORTEENS» познайомити молодь з різними професійними сферами та роботою компаній в Україні, створити можливість для обміну досвідом між фахівцями та школярами і надихнути учнів свідомо обирати майбутню професію. Першою компанією, топ-менеджери якої спілкуватимуться з підлітками, ставUKRSIBBANKBNPParibas Group.

Протягом місяця фахівці і топ-менеджери банку публікували свої відповіді на сторінкахOPENFORTEENSу Facebook та Instagram. Автори трьох найкращих запитань з будь-якого регіону України відвідали компанію та особисто поспілкувалися з топ-менеджерами банку. Однією з переможців стала наша учениця 11 класу-Веретільник Софія, де здобула диплом та виграла призи від компанії.

/Files/images/2018-2019/IMG-aee7ac072b93b2568a753d78f513c107-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 201

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.